Sürdürülebilir Mutfak Söyleşisi ve Atölyesi
SENTRUM Birgi Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Mutfak’ temalı söyleşi ve atölyeye, Ovacık Kadın Tohum Derneği Başkanı Fatma Denizci, dernek temsilcileri ve yöre halkından kadınlar katıldı.
Etkinlikte, kırsalda kadınların dayanışmayla kurduğu üretim ağları, Türk mutfağına dair ortak deneyimler ve topluluk temelli paylaşım pratikleri ele alındı. Söyleşinin ardından, birlikte üretim anlayışını yansıtan uygulamalı bir mutfak atölyesi gerçekleştirildi.
SENTRUM’dan Haberler
Sürdürülebilir turizm ve enerji alanındaki yeniliklerden haberdar olun, doğayı koruma ve yerel ekonomiyi destekleme adına attığımız adımları yakından izleyin.
23.Tem.2025
Birgi SENTRUM ofisinde İlkokul Öğrencileri Teknoloji Kampında Buluştu.
SENTRUM projesi kapsamında Sabancı Üniversitesi iş birliğiyle Teknoloji kampını tamamladık.
07.Ağu.2025
Columbus Monthly’den SENTRUM’a İlgi
ABD’nin Ohio eyaletinde yayımlanan, şehir yaşamı, kültür-sanat ve sürdürülebilirlik konularına odaklanan saygın Columbus Monthly dergisi, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle öne çıkan Küçükköy’ü ve SENTRUM projesini yerinde ziyaret etti.
29.Tem.2025
Sürdürülebilir Mutfak Söyleşisi ve Atölyesi
SENTRUM Birgi Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Sürdürülebilir Mutfak’ temalı söyleşi ve atölyeye, Ovacık Kadın Tohum Derneği Başkanı Fatma Denizci, dernek temsilcileri ve yöre halkından kadınlar katıldı.
23.Tem.2025
Geleceğin Yeşil Destinasyonunda Yapay Zeka Konuştuk
SENTRUM projesi kapsamında Sabancı Üniversitesi iş birliğiyle düzenlediğimiz yapay zekâ eğitimiyle, lise öğrencilerimizi teknolojiyle buluşturduk.
25.Haz.2025
Birgi’de Sürdürülebilir Turizmi Çocukların Hayalleriyle Buluşturduk
SENTRUM projesi kapsamında Birgi’de, sürdürülebilir turizmin kapıları çocukların hayalleriyle aralandı.