1. SENTRUM projemiz ile katıldığımız INDIGO Award'dan başvuru yaptığımız tüm kategorilerden ödül kazandık.

INDIGO Award 2022;

· Energy Category: Silver

· Logos Category: Bronze

· Travel Category: Bronze

· Services - Other Category: Bronze

Detaylar için tıklayınız.

Detaylar için tıklayınız.

2. SENTRUM ile 2022 yılında Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi’nde ‘’Enerjimiz Geleceğimiz Ödülleri’’ kapsamında ‘’Toplumsal Fayda ‘’ kategorisinde ödül kazandık.

3. Enerjisa Enerji Communitas Awars'ın kurumsal sosyal sorumlulukta "mükemmellik" kategorisinin "etik ve çevresel sorumluluk" dalında 3 ödüle layık görülerek Türkiye'den en çok ödül alan şirket oldu.

4. Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi iş birliği ile hayata geçirilen Sürdürülebilir Enerji Temelli Turizm Uygulama Merkezi (SENTRUM) projesi, Communitas Awards'da etik ve çevresel sorumluluk dalında lider ve yeşil girişim projesi olarak seçildi ve 2 ödüle layık görüldü.

5. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sabancı Üniversitesi desteği ile hayata geçirdiğimiz SENTRUM projemiz, uluslararası platformda yaratıcı ve ilham verici projelerinin değerlendirildiği Muse Creative Awards’da Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanında Gümüş ödüle layık görüldü.

6. Dünya Gazetesi tarafından sosyal sorumluluk bilincini artırmak, etkisi güçlü, sürdürülebilir çalışmalarla kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Toplumsal Fayda Ödülleri sahiplerini buldu.

Sürdürülebilir turizmi desteklemek üzere Sabancı Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile haya geçirdiğimiz SENTRUM projemiz, DKP – Yerel Değerler ve Turizm kategorisinde ödülün sahibi oldu.

7. Türkiye'de topluma değer katan ve yenilikçi çözümler geliştiren kurumsal sorumluluk uygulamalarının ödüllendirildiği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Kuruluş Ödülleri'nde Sentrum Projemiz ile Toplumsal Yatırım kategorisinde Altın Ödülün, Daha İyi Bir Gelecek Platformumuz ile İş Birliği Özel Ödülünün ve Toplumsal Yatırım kategorisinde de Bronz Ödülün sahibi olarak toplam 3 ödül aldık!

8. Sabancı Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile Ayvalık Küçükköy’de sürdürülebilir turizmi desteklediğimiz SENTRUM projemiz,
Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards Pazarlama ve İletişim Ödülleri'nde Sürdürülebilir Şehir ve Yaşam Alanları kategorisinde Bronz ödülün sahibi oldu.

Daha fazla bilgi almak için raporlarımıza göz atabilirsiniz!

Raporlar

Sürdürülebilir turizm ve Sentrum projesi hakkında son bilgileri öğrenmek için sen de e-posta adresinle kayıt ol, sana bilgiler ve öneriler gönderelim.

E-Bülten’e Kayıt Ol